Acasă » REGIONAL » Pascani » Tentativa de inselaciune prin metoda ACCIDENTUL la Harmanesti. I-a cerut 7000 de euro

Tentativa de inselaciune prin metoda ACCIDENTUL la Harmanesti. I-a cerut 7000 de euro

Polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Hărmăneşti au fost sesizaţi despre faptul că o femeie de 62 de ani, din comuna Hărmăneşti, a fost victima unei tentative de înşelăciune, prin metoda accidentul. Astfel, aceasta le-a declarat poliţiştilor că a fost contactată telefonic de către o persoană, care s-a prezentat ca fiind comisar de poliţie și care i-a spus că îi va face legătura cu Consulatul Român din Spania, pentru a-i comunica un lucru important. Imediat la telefon a intervenit o altă persoană, care s-a recomandat ca fiind avocat şi care i-a comunicat că fiul său a comis un accident de circulaţie pe o trecere de pietoni şi a accidentat două persoane, iar pentru a-l ajuta să nu-i fie întocmit dosar penal trebuie să-i trimită 7.000 de euro, urmând să revină cu un telefon pentru a-i da detalii. 

Femeia a fost sunată din nou de aceeași persoană după 10 minute, însă la telefon a răspuns fratele său care i-a cerut persoanei necunoscute să se recomande, moment în care acesta a închis brusc telefonul. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la înșelăciune.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primarul din Tg. Frumos, dat pe mâna procurorilor. ANI l-a prins cu fals în declarații. Vatamanu: Probabil vor să vadă dacă am achitat impozitele și taxele aferente

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și ...