Acasă » REGIONAL » Moldova » Terenuri gratuite la Pașcani pentru tinerii care vor să-și construiască o casă
nomad

Terenuri gratuite la Pașcani pentru tinerii care vor să-și construiască o casă

Primăria Municipiului Pașcani acordă și în acest an, tinerilor cu vârstă între 18 și 35 ani, terenuri pentru construirea unei locuințe, proprietate personală, conform prevederilor Legii 15/2003.

Astfel, în urma evaluării dosarelor depuse la sediul Primăriei Municipiului Pașcani, 8 (opt) tineri întunesc condițiile pentru a intra în posesia terenului din domeniul privat al Municipiului Pașcani. O altă condiție important ce trebuie îndeplinită este aceea că solicitanții să nu aibă sau să nu fi avut în proprietate un alt teren sau o locuinţă. Terenurile în suprafata de 300 mp fiecare sunt disponibile pe strada Morilor 11 loturi și pe strada Pietriș 13 loturi disponibile.

Beneficiarii au obligatia, după semnarea contractului, ca in termen de maximum un an sa demareze construirea locuintelor cu respectarea prevederilor legale referitoare la autorizarea executarii lucrarilor de constructii. Daca nu se respecta termenul-limita sau daca lucrarile nu respecta prevederile legale, beneficiarii pierd terenul acordat.

Comisia municipală pentru identificarea şi inventarierea terenurilor pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 15 din 9 ianuarie 2003, privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personal este formată din dna Nedelcu Gabriela, viceprimarul Municipiului Pascani, domnii Pintilie Ciprian și Danu Ion – consilieri locali, iar din cadrul Primăriei Municipiului Pașcani Lungu Bogdan – Consilier juridic și Coteţ Chiperi Gheorghe Inspector Compartimentul Patrimoniu şi Contracte.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Malul lacului Peștișorul, în consolidare. Începe reabilitarea bazinului

Lacul Peștișorul intră în consolidare. Conducerea Primăriei a anunțat faptul că prin Serviciul de Gospodărie ...