Acasă » REGIONAL » Moldova » Tineri aventuriști, depistați la volan de polițiștii pășcăneni deși nu aveau permis

Tineri aventuriști, depistați la volan de polițiștii pășcăneni deși nu aveau permis

Trei tineri din comunele apropiate Municipiului Pascani au fost depistați in cursul zilei de ieri la volan deși nu aveau permis. Astfel, primul caz s-a înregistrat în jurul orei 11.00. Poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au depistat pe raza satului Cristeşti un tânăr, de 18 ani, din com Cristeşti, ce conducea un auto şi despre care, în urma verificărilor s-a stabilit nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui auto fără permis de conducere.

La scurt timp, polițiștii Biroului  Rutier Paşcani au depistat pe raza satului Ciohorăni un tânăr, de 19 ani, din com. Ciohorăni, ce conducea un auto şi despre care, în urma verificărilor s-a stabilit nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehciule.

Și în acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui auto fără permis de conducere.

De asemenea, polițiștii au depistat pe raza satului Hărmăneşti un tânăr, de 25 ani, din com. Ruginoasa, ce conducea un auto şi despre care, în urma verificărilor s-a stabilit nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehiculeÎn cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui auto fără permis de conducere.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Comunicat. Clarificări cu privire la solicitările de eliberare de abonamente gratuite pentru elevi

C.P. Avand in vedere numeroasele  solicitari  ale cetatenilor privind elibererarea de abonamente gratuite pentru elevi, ...