Acasă » REGIONAL » Moldova » Tone de gunoi ridicate de la blocul Nectar din Pașcani. Oamenii aruncă gunoiul de pe geam (FOTO)

Tone de gunoi ridicate de la blocul Nectar din Pașcani. Oamenii aruncă gunoiul de pe geam (FOTO)

Angajații de la CLP Eco Serv Pașcani au intervenit astăzi în cartierul Vatra, la blocul Nectar. Zona din spatele clădirii a fost igienizată, fiind ridicat o cantitate de circa 12 tone de resturi menajere. Potrivit autorităților, locatarii aruncă gunoiul de pe geam și nu se deplasează la ghenele amenajate pentru depozitare. Astfel se împrăștie gunoaie pe suprafețe mari, fiind purtate și de vânt. Ca urmare, intervenția de igienizare este îngreunată. Nu este pentru prima oară când în zonă se ridică cantități impresionante de mizerii.

„12 tone de gunoi au fost ridicate din spatele blocului Nectar, acolo unde cetățenii aruncă mizeria pe geam, deși sunt puse pubele în apropierea blocului. Lucrătorii de la CLP Eco Serv au continuat și astăzi acțiunea de salubrizare și igienizare a spațiului din jurul blocului. Mai mult, zona a fost nivelată și pus pietriș, iar la finalul acțiunii s-a dezinfectat cu soluție de hipoclorit de sodiu. Nu este prima dată când are loc o acțiune de acest fel.
De asemenea, locatarii Căminului P4 Nectar au fost informați și despre regulile de igienă dar și cum/unde trebuie să arunce gunoiul menajer!”, precizează primarul Dumitru Pantazi prin purtătorii de cuvânt.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vladimir Putin, declarație surprinzătoare: SUA şi Rusia nu mai decid asupra problemelor lumii

Vremurile în care SUA şi Rusia decideau asupra celor mai importante problemele ale lumii au ...