Acasă » Administratie » Toți trandafirii din Pașcani au dispărut pentru că primarul nu ar fi vrut să vadă simbolul pesedeului. S-au plantat lalele, florile preferate pentru care s-a cheltuit sute de mii de lei
pmp
Sursa foto: facebook.com/pintiliemariusnicolae

Toți trandafirii din Pașcani au dispărut pentru că primarul nu ar fi vrut să vadă simbolul pesedeului. S-au plantat lalele, florile preferate pentru care s-a cheltuit sute de mii de lei

Critici aduse pentru modificarea structurii florale din Pașcani există și acum pe rețelele de socializare. Noua conducere a primăriei a cheltuit în urmă cu circa doi ani de zile peste 300.000 lei de la bugetul local pentru bulbi de flori, diferite specii. Anual s-au făcut achiziții și mai urmează să fie făcute și în acest an. Aceștia au fost plantați pe raza municipiului înlocuind trandafirii din rondurile de flori din zona de centru.

Cei de la PSD Pașcani au spus că trandafirii au fost înlocuiți la solicitările făcute de către actualul primar Marius Pintilie deoarece, spun ei, în sigla organizației PSD se regăsesc trandafiri. Astfel, a vrut să arate schimbarea din municipiu de la primărie până la flori. A  plantat lalele, florile preferate de liberalul Pintilie (FOTO).

Numai că, spun social democrații, a rămas doar cu cheltuieli enorme de la bugetul local în flori și investiții zero în necesitățile urbei. Viceprimarul Cristian Rățoi, cel care răspunde de Serviciul Sere și Spații verzi a spus că într-adevăr trandafirii au fost scoși dar replantați, mutați, în alte zone.

Întrebat dacă acest lucru s-a întâmplat la cererea primarului, Cristian Rățoi a răspuns pentru Jurnalul Regional că a fost vorba despre o discuție pentru înfrumusețarea orașului și pentru a scăpa de boschețe.

Cristian Rățoi a declarat că acum, comparativ cu anii când PSD era la putere, orașul arată mai colorat, mai frumos. Acesta a spus că ar trebui ca cei de la PSD să renunțe la nostalgii.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vine noua pandemie?! Virusul mortal care a speriat lumea. Nu are vaccin sau tratament

Autoritățile indiene iau măsuri rapide pentru a preveni răspândirea virusului Nipah după moartea unui băiat ...