Acasă » EVENIMENT » Ultimatum dat Iranului de Trump. Protestatarii, protejați oficial de SUA

Ultimatum dat Iranului de Trump. Protestatarii, protejați oficial de SUA

Președintele Statelor Unite ale Ameiricii calcă accelarația când e vorba de supunerea Iranului.  Donald Trump a câștigat fiecare argument împotriva Iranului până în acest moment și, pentru că a primit și susținerea poporului iranian, liderul Americii a transmis un ultimatum conducătorilor din republica islamică:„Conducătorilor Iranului – Nu ucideți protestatarii! Deja ați ucis și ați încarcerat mii de oameni și Lumea se uită la voi! Și mai important, SUA se uită la voi. Porniți din nou internetul și lăsați jurnaliștii să umble liberi. Opriți-vă din a vă ucide oamenii!”, a scris Donald Trump pe Twitter, iar acest mesaj are ca substrat ideea că dacă e nevoie, președintele SUA se oferă să facă „ordine” prin Iran.

Protestatarii au rupt poze cu liderii Iranului și au tratat cu respect steagul SUA

Marcați și înspăimântați de atacurile americane, cât și de posibilitatea izbucnirii unui război, iranienii au ieșit pe străzile din Teheran și au protestat împotriva conducătorilor lor. Oamenii nu pot ierta nici faptul că propria lor armată a doborât un avion de linie, ucigând peste 80 de conaționali. Forțele iraniene au spus că a fost o eroare, însă „populația este sătulă”, strigă protestatarii.

Mii de oameni au rupt, în stradă, pozele cu generalul Soleimani – ucis de rachetele lui Trump, cât și cu alți lideri, în timp ce pășeau pe lângă steagurile SUA și Israel, fără a-l călca, în semn de respect.

Presa americană tirtrează că Trump a obținut ceea ce și-a dorit, iar Iranul este acum sub controlul deplin al SUA. Sursa: evz.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primarul comunei Tătăruși a obținut un procent ZDROBITOR la Alegerile locale

Și de această dată localnicii comunei Tătăruși și-au arătat susținerea față de social democratul Costel ...