Acasă » EVENIMENT » Accident » Un bărbat din Botoșani a MURIT după ce și-a cumpărat un BMW și a vrut să vadă ce viteză prinde. Mașina a sunat singură la 112
pmp

Un bărbat din Botoșani a MURIT după ce și-a cumpărat un BMW și a vrut să vadă ce viteză prinde. Mașina a sunat singură la 112

Un bărbat de 47 de ani din Botoșani a murit, în timp ce încerca să vadă ce viteză prinde BMW-ul X3  pe care abia îl cumpărase, scrie Monitorul de Botoșani.

El a intrat cu mașina într-un cap de pod și a murit pe loc. Sistemul de urgență al mașinii a sunat la 112, pentru a anunța accidentul.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona localității Cândești, unde bărbatul a accelerat la maximum pentru a vedea ce viteză poate să prindă mașina care avea încă numere provizorii de înmatriculare.

La un moment dat, cumpărătorul nu a putut controla bolidului, a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp, oprindu-se la aproximativ 50 de metri distanță de locul impactului.

Mașina avea o viteză atât de mare, încât cutia de viteze s-a desprins de caroserie în urma impactului. Bărbatul a fost proiectat prin parbriz și a murit pe loc.

Totuși, sistemul eCall al mașinii a declanșat automat sistemul de urgență, iar serviciul 112 a fost apelat din Germania.

Instantaneu, serviciile de intervenție din Botoșani aveau locația exactă, marca și modelul mașinii, chiar și câte airbag-uri s-au declanșat, precum și faptul că șoferul nu răspundea apelului.

Echipele de salvatori au ajuns rapid la fața locului, dar nu au mai putut decât să constate moartea conducătorului auto.

„Bărbatul era aruncat din mașină la câțiva metri și prezenta multiple leziuni incompatibile cu viața. Decesul acestuia a fost constatat la fața locului”, a declarat medicul Daniela Amarande, din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Botoșani, citat de Știrile Pro TV.

Sursa: Gândul

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...