Acasă » REGIONAL » Moldova » Un consilier local propune să se renunțe la focul de artificii iar banii să fie distribuiți talentelor locale
nomad

Un consilier local propune să se renunțe la focul de artificii iar banii să fie distribuiți talentelor locale

Un membru din cadrul Comisiei de organizare a Zilelor Municipiului Pașcani a venit cu propunerea de a se renunța la spectacolul pirotehnic de la sfârșitul evenimentului iar banii necesari să fie direcționați în altă parte. Consilierul local Sorin Olariu este de părere că cei 17.850 lei folosiți pentru artificii ar putea fi direcționați către talentele locale sau spre elevii cu rezultate excepționale.

Sorin Olariu – www.jurnalulregional.ro

”În cadrul ședinței de organizare a Zilelor Municipiului Pașcani, am propus renunțarea la spectacolul pirotehnic și redistribuirea sumelor aferente (17.850 lei) către talentele locale, în speță: ansambluri de dansuri populare, dans sportiv, alte genuri de dansuri și trupe de teatru. Reamintesc faptul că, soliștii vocali, șefii de promoție și elevii care au obținut media 10 la evaluarea națională, vor fi premiați cu sume modice, deși ar merita mai mult. Din păcate, un singur membru al comisiei a fost de acord cu această propunere. Urmează să depun un amendament în cadrul ședinței ordinare aferentei lunii acesteia, cu speranța că vor fi mai mulți colegi alături de mine”, precizează consilierul local PMP, Sorin Olariu.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Rezultate surprinzătoare la ministerul Finanțelor. Ne ocolește criza? „Vă spun că reușim”

Criza economică a însemnat cheltuieli mai mari la buget pentru toate ţările, dar România a ...