STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » Un consilier PNL cere demisia primarului Pantazi: „… este clar depasit de situatii”
pmp

Un consilier PNL cere demisia primarului Pantazi: „… este clar depasit de situatii”

 

Primarul Dumitru Pantazi este tot mai criticat de catre cei din opozitie. Faptul ca a crescut pretul la caldura iar mai apoi a revenit asupra deciziei, cerandu-si scuze, si a micsorat tariful pentru pascanenii abonati la RAGCL, ar trebui sa demisioneze. De aceasta parere este consilierul local PNL, Andrei Riznic. Tanarul politician l-a criticat atat pe Pantazi, cat si echipa sa, de faptul ca nu cunoaste situatia municipalitatii.

 

„Dupa parerea mea primarul Dumitru Pantazi ar trebui sa-si dea demisia. Este clar depasit de situatii. S-a vazut de multe ori in sedinte faptul ca si-a asumat niste lucruri de care nu stia prea multe. Nu vine la Primarie, nu-si face serviciul, de asta sunt probleme in Pascani. Vine doua ore pe saptamana la Primarie si incaseaza peste 100 milioane de lei (lei vechi – n.r.)”, a precizat consilierul local PNL, Andrei Riznic, intr-o conferinta de presa.

Colegii acestuia au mai precizat faptul ca de cand Pantazi este primar toate societatile publice aflate in subordine s-au inchis sau urmeaza a fi inchise – privatizate.

 

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Două zile cu peste 120 de recorduri meteo în România. Previziunea ANM: „Cu siguranță vom înregistra noi recorduri” 

Meteorologii Agenției Naționale de Meteorologie au actualizat prognoza și transmit că se așteaptă la noi ...