Acasă » EVENIMENT » Un farmacist din Pașcani refuză să poarte mască. „Am un ecran de plexiglas“

Un farmacist din Pașcani refuză să poarte mască. „Am un ecran de plexiglas“

“Ziarul de Iași” vă prezintă un exemplu de nerespectare a regulilor a pandemie. Un farmacist din Pașcani, de la Gamma Farm, aflată în apropierea pieței din zona deal a orașului, refuză să poarte mască. Clienții se plâng de faptul că este o atitudine constantă, de la începutul pandemiei.

Reporterii “Ziarului de Iași” au confirmat plângerile cititorilor, găsindu-l la fața locului fără mască. Confruntat cu această situație, farmacistul a refuzat în continuare să respecte măsura de protecție, a spus că “am un ecran de plexiglas și e suficient” și le-a spus clienților “dacă vă convine cumpărați, dacă nu, mergeți în altă parte”.

În urma unui apel la numărul TELVERDE pentru a reclama nerespectarea regulilor de protecție sanitară, Inspectoratul Județean de Poliție din Iași și-a luat angajamentul de a efectua un control la sediul farmaciei.

About Redactia

Un comentariu

  1. Omul are dreptate, in Germania nici un angajat nu poarta masca deoarece toate magazinelea au ecran plexiglas. Mai avem mult de învățat și de mâncat pana sa ne civilizăm

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Tânăr șofer prins băut la volan de polițiștii din Târgu Frumos

Un tânăr șofer de 27 ani a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri din ...