Acasă » REGIONAL » Pascani » Un nou SCANDAL la Valea Seaca. Piedici administrative din partea consilierului Ungureanu. Interesele proprii mai presus de interele comunei
pmp
Primaria Valea Seaca

Un nou SCANDAL la Valea Seaca. Piedici administrative din partea consilierului Ungureanu. Interesele proprii mai presus de interele comunei

Ieri, incepand cu ora 17.00, la Primaria Valea Seaca a avut loc sedinta ordinara de Consiliu Local. Asa cum s-a si obisnuit, consilierul local Cristian Ungureanu, vesnic scandalagiu in lucrarile de plen, alaturi de alti supusi de-ai lui, a incercat sa puna piedici actualei conduceri a Primariei. Sedinta s-a desfasurat pe parcursul a mai bine de doua ore, insa nu s-au dezbatut proiecte importante pentru comunitate. S-au certat, si-au adus reprosuri si mai apoi s-a trecut la amenintari. Dupa ce s-au votat proiectele de pe ordinea de zi, consilierii PSD au parasit sala de sedinta. Cei din opozitie s-au revoltat pe motiv ca nu vor sa mai discute un punct initiat chiar de ei. Era vorba de demiterea viceprimarului Neculai Miron. Nu este pentru prima oara cand Ungureanu si subalternii acestuia incearca sa creeze probleme in desfasurarea activitatilor administrative in comuna. Edilul a mai incercat sa il demita pe viceprimar, fara a avea vreun motiv concret.

(FOTO: Cristian Ungureanu)

Suparat ca primarul Gheorghe Baiceanu, impreuna cu ceilalti consilieri locali de la putere, nu a asistat la dezbaterea proiectului, consilierul local Cristian Ungureanu a trecut la amenintari. Acesta a spus ca va strange semnaturi si il va demite atat pe primarul Gheorghe Baiceanu cat si pe viceprimar.

Amintim faptul ca, Consiliul Local Valea Seaca este format din 15 alesi locali, 8 PSD – ALDE si 7 consilieri de la UNPR – PSRO – PNL. De cateva luni de zile s-a vacantat un post de consilier de la UNPR iar cei din opozitie se impun in continuare unui drept legal. Edilii nu vor sa voteze vacantarea postului si numirea urmatoarei persoane de pe lista tocmai pentru ca balanta de putere din Consiliu sa nu se incline catre PSD. Restul proiecteleor de pe ordinea de zi au fost votate de alesi.

Petru PREDA

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...