Acasă » CULTURAL » Educatie » Un singur elev de la sat a reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională 2024
pmp

Un singur elev de la sat a reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională 2024

Un singur elev de la o școală din mediul rural a luat nota 10 atât la Limba română, cât și la Matematică, la Evaluarea Națională 2024, potrivit rezultatelor anunțate de Ministerul Educației.

65 de elevi care au absolvit clasa a VIII-a au media 10 la Evaluarea Națională 2024, potrivit datelor comunicate de Ministerul Educației. Cele mai multe au fost în București, 28. Alte șapte medii de 10 au fost la Iași și șase în județul Cluj.

Anul acesta, 42,40% dintre elevii din mediul rural nu au reușit sa obțină media 5 la Evaluarea Națională 2024. 48,67% nu au obținut nota 5 la proba de Matematică și 39,56% dintre elevii din rural nu a luat 5 la Limba română. Un singur absolvent de clasa a VIII-a de la o școală din mediul rural a reușit să obțină media 10 anul acesta. Este vorba despre un elev al Școlii Gimnaziale nr. 1 din Iepurești, județul Giurgiu.

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...