Acasă » Administratie » Venituri impresionante la UPU Târgu Neamț, unde angajații vizionau filme pentru adulți

Venituri impresionante la UPU Târgu Neamț, unde angajații vizionau filme pentru adulți

Venituri impresionante la Unitatea de Primiri Urgențe de la spitalul orășenesc Târgu Neamț, unde angajații vizionau filme pentru adulți, ceea ce a dus la virusarea și blocarea rețelei de computere în departamentul-cheie.

“Pe 2 aprilie am mers cu soțul meu la CPU, pentru că a avut o problemă de sănătate, un fel de intoxicație (…) Am observat că ele își alocă mult timp pentru completat hârtii, ceea ce nu e normal. Se pierdea mult timp care ar trebui folosit în interesul pacientului. La un moment dat s-a blocat tot triajul. Și nu știam ce se întâmplă. Așa că m-am interesat, fiind și membru în Consiliul de Administrație al spitalului, care e cauza blocajului activității în CPU. După ce l-am sunat pe domnul inginer Cebere, care se ocupă de sistemul IT din spital, am aflat că s-a blocat calculatorul (…) Am întrebat de unde provine problema și, spre surprinderea mea, am aflat că în noaptea precedentă, s-a descoperit de către inginerul IT că respectivul calculator de la triaj se blocase din cauza unor viruși. Viruși care au apărut ca urmare a faptului că în noaptea precedentă s-a intrat pe site-uri cu filme și lucruri pe care nu le pot spune aici“, a relatat Maria Vrânceanu, membru în Consiliul de Administrație al spitalului.

Lista veniturilor nete, pe martie 2021, arată că la UPU Târgu Neamț nu se câștigă rău, mai ales pentru un oraș mic, precum acesta. Doi dintre medicii de aici au peste 15.000 de lei, bani în mână. Asistenta medicală principală – peste 6.500 de lei.

Citeşte mai mult pe newsweek.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Comunicat. Clarificări cu privire la solicitările de eliberare de abonamente gratuite pentru elevi

C.P. Avand in vedere numeroasele  solicitari  ale cetatenilor privind elibererarea de abonamente gratuite pentru elevi, ...