Acasă » REGIONAL » Moldova » Viceprimarul municipiului Pașcani va fi desemnat în cursul zilei de mâine

Viceprimarul municipiului Pașcani va fi desemnat în cursul zilei de mâine

Prima ședință extraordinară de Consiliu Local Municipal la Pașcani. Aceasta este programată să aibă loc în cursul zilei de mâine, începând cu ora 15.00. Pe ordinea de zi sunt creionate un număr de patru proiecte de hotărâre. Primul face referire la alegerea președintelui de ședință pentru următoarele trei luni de zile urmând ca mai apoi consilierii supleanți să depună jurământul. Tot în cursul zilei de mâine se vor stabili și organiza comisiile de specialitate din cadrul Consiliului Local al municipiului. Unul din cele mai importante proiecte este trecut ca ultim punct pe ordinea de zi. Este vorba despre alegerea viceprimarului municipiului Pașcani.

Dacă se vor respecta înțelegerile politice, funcția va fi ocupată de către Cristian Rățoi de la Partidul Pro România. Odată cu ocuparea acestei funcții, între PNL și PRO România se va constitui o majoritate legislativă cât și administrativă.

Citește și:

Maricel Popa, președintele PSD Iași: În anul 2024 România va dispune de spitale publice la standarde europene, de o rețea națională de spitale regionale, ca și de centre de îngrijire a persoanelor vârstnice și îngrijire la domiciliu (P)

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Comunicat. Clarificări cu privire la solicitările de eliberare de abonamente gratuite pentru elevi

C.P. Avand in vedere numeroasele  solicitari  ale cetatenilor privind elibererarea de abonamente gratuite pentru elevi, ...