Acasă » REGIONAL » Moldova » VIDEO | Conferință de presă PRO România Pașcani, 29 martie a.c. Iată temele discutate
pmp

VIDEO | Conferință de presă PRO România Pașcani, 29 martie a.c. Iată temele discutate

Conferință de presă susținută astăzi, 29 martie, la sediul PRO România din strada Ștefan cel Mare – Pașcani. Viceprimarul Cristian Rățoi a discutat în fața presei despre activitățile care au loc în această perioadă în municipiu dar și care s-au finalizat. Acesta a prezentat că s-au finalizat lucrările de la parcul din spatele blocurilor C5 din zona deal cât și despre alte spații de joacă ce urmează a fi reabilitate și modernizate.
Cristian Rățoi a atras atenția că s-a investit și mai urmează să se facă investiții în spațiile respective datorită lui.
Decizia de amenajare a lor îi aparține încă din perioada când Serviciul de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Pașcani i se afla în subordine și nu i-a fost luat de către primarul Marius Pintilie.
De asemenea, a atras atenția asupra faptului că strada Ion Creangă – Boșteni este pe moment decapată și plombată iar mai apoi se va turna un strat de covor asfaltic de uzură pe toată lățimea străzii.
Un alt aspect este că pășcănenii mai pot face săptămâna viitoare cereri pentru a primi flori de la Serviciul Sere și Spații Verzi pentru înfrumusețarea zonei publice cât și pentru toaletarea copacilor.
Mai multe pe aceste subiecte cât și altele puteți urmări în conferința video de mai jos:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...