Acasă » REGIONAL » Moldova » VIDEO | Cristian Rățoi a fost ales viceprimar. PSD a propus inițial un liberal

VIDEO | Cristian Rățoi a fost ales viceprimar. PSD a propus inițial un liberal

Municipiul Pașcani are începând de mâine un nou viceprimar în persoana lui Cristian Rățoi – PRO România. Propunerea ca Rățoi să ocupe această funcție a venit chiar din partea primarului PNL, Marius Pintilie. Acesta din urma a făcut precizarea în plenul ședinței de Consiliu Local de astăzi că își va respecta promisiunea de colaborare cu PRO România.

Cei de la PSD, prin vocea consilierului local Mihai Dediu, au venit cu propunerea ca fostul viceprimar Gabriela Nedelcu să revină pe funcție. Asta după ce același Mihai Dediu a propus inițial ca un liberal, Claudiu Bodoașcă, să fie partenerul de conducere administrativă a noului primar. Claudiu Bodoașcă a refuzat propunerea iar Marius Pintilie a replicat faptul că își va respecta decizia luată privind colaborarea cu Cristian Rățoi din funcția de viceprimar. În urma votului exprimat de consilierii locali, Cristian Rățoi a primit 10 voturi pentru în timp ce Gabriela Nedelcu 8 voturi pentru, un consilier local (PSD) nefiind prezent la ședință.

Noul viceprimar a declarat faptul că va munci în folosul cetățenilor municipiului și că își dorește să schimbe ceva în bine în oraș. Tot acesta a mai menționat că deocamdată așteaptă să vadă ce atribuții i se va da și ce probleme administrative sunt.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Fără activități marcante de 1 Decembrie la Pașcani

Actuala conducere a Primăriei Pașcani a creionat programul prilejuit Zilei Naționale a României de 1 ...