Acasă » CULTURAL » Educatie » Invitație la studenție, o activitate inedită la Liceul ”Miron Costin” Pașcani

Invitație la studenție, o activitate inedită la Liceul ”Miron Costin” Pașcani

Liceul Teoretic ”Miron Costin” din Pașcani organizează pe ZOOM un proiect inedit, menit să adune elevii de actualii studenți.

Vor apărea online foști elevi care au decis să urmeze facultăți ieșene sau din țară, diferite specializări. Va fi un dialog cu întrebări și răspunsuri, iar cei din Consiliul Elevilor vor să fructifice evenimentul cât mai mult.

Dragi elevi de pretutindeni, vă invităm să vă alăturați nouă în următoarele două weekend-uri cu scopul de a cerceta, de a afla sau de a compara. Care este ținta noastră?
Sa va introducem in minunata lume a studenției, sa purtam o conversație prieteneasca si sa va calauzim pasii
Cum vrem să realizăm acest plan?
Prin împărtășirea experiențelor studenților de azi, prin găsirea unor răspunsuri și prin crearea unor legături între prezent și viitor.
Prin aceasta activitate, vei avea șansa sa inveti si sa descoperi lucruri noi si care te vor ajuta pe viitor cand te vei gandi “la ce facultate aș putea sa merg si cum ar trebui sa fac fața?”
Nu rata oportunitatea sa primesti raspunsurile la intrebarile cheie din viața de licean, aceasta activitate este idealul pentru a fi informat si pentru a raspunde mai ușor la intrebarea “unde vreau sa ajung? pe ce meserie sa ma axez?”
“Tot ce îţi doreşti aşteaptă să ceri. Tot ce îţi doreşti te doreşte, de asemeni, pe tine. Trebuie însă să acţionezi pentru a obţine tot ce îţi doreşti.”– Jules Renard.
Mai multe detalii aici:

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Alertă în România. Populația, în pericol. Poluare gravă cu deșeuri

O mulțumi de deșeuri farmaceutice au fost aruncate, de persoane neidentificate pe malul Lacului Tranița ...