Acasă » REGIONAL » Moldova » VIDEO | Declarațiile primarului municipiului Pașcani, Marius Pintilie după câștigarea alegerilor. Primele lucruri ce vor fi făcute pentru municipalitate

VIDEO | Declarațiile primarului municipiului Pașcani, Marius Pintilie după câștigarea alegerilor. Primele lucruri ce vor fi făcute pentru municipalitate

În cursul zilei de astăzi, liderii Partidului Național Liberal organizația Pașcani au convocat o conferință de presă. De această dată au fost invitați toți ziariștii. Noul primar al municipiului, Marius Pintilie a ținut să mulțumească electoratului pentru sprijinul acordat la Alegerile locale și a discutat despre primele măsuri ce vor fi luate odată cu numirea acestuia în funcție.

„Transmitem pășcănenilor mulțumirile noastre pentru sprijinul acordat. Mulțumim echipei liberale care a muncit în campania electorală. Vrem să ne ținem de cuvânt și să realizăm tot ceea ce am promis și am scris în programul electoral. Schimbăm Pașcaniul în bine! Ținând cont de structura Consiliului Local sperăm ca și ceilalți colegi de la alte partide să fie alături de noi”, a declarat proaspătul primar al municipiului Pașcani, Marius Pintilie.

Și ceilalți membri de partid prezenți la conferința de presă au mulțumit cetățenilor pentru încrederea acordată. Liberalul Claudiu Bodoașcă i-a invitat pe toți colegii din Consiliu Local să sprijine proiectele PNL, proiectele municipiului. „Vom colabora cu toate formațiunile politice din Consiliu Local”, a spus acesta.

„Este un punct zero. Orgoliile politice trebuie lăsate deoparte. Primul lucru care trebuie făcut este curățenie în oraș. Pe partea de administrație locală voi merge pe continuitate, fără blocaje. Intrăm în iarnă și trebuie să ne pregătim din timp ca să nu fim luați prin surprindere. De asemenea, doresc să digitalizez Primăria. Vreau să deblochez fondurile europene, să avem fapte. Dar toate aceste lucruri le putem face după ce reușim să realizăm o analiză în Primărie, să tragem o concluzie, pentru că la ora actuală nu știm ce vom găsi”, a mai spus Marius Pintilie.

Edilul șef a mai precizat faptul că toate neregulile găsite vor fi publice lăsând să se înțeleagă că nu va ascunde problemele administrative de ochii presei. Astfel de promisiuni au fost făcute și de către fostul primar PNL, Grigore Crăciunescu când a câștigat alegerile locale iar mai apoi a blocat accesul ziariștilor la cererile de informații publice. Rămâne de văzut care va fi atitudinea noului primar al municipiului Pașcani.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vladimir Putin, declarație surprinzătoare: SUA şi Rusia nu mai decid asupra problemelor lumii

Vremurile în care SUA şi Rusia decideau asupra celor mai importante problemele ale lumii au ...