Acasă » REGIONAL » Moldova » VIDEO | Două obiective sportive au fost inaugurate în comuna Stolniceni-Prăjescu. Mutare politică pentru primarul Costel Hugeanu
nomad

VIDEO | Două obiective sportive au fost inaugurate în comuna Stolniceni-Prăjescu. Mutare politică pentru primarul Costel Hugeanu

La sfârșitul săptămânii trecute, în comuna Stolniceni Prăjescu a avut loc un eveniment important pentru localnici. Primarul Costel Hugianu a inaugurat două terenuri sportive sintetice din satele Cozmești și Brătești. Alături de edilul șef a fost și viceprimarul comunei, consilieri locali și alți membri politici. Primarul i-a îndemnat pe cei prezenți să aibe grijă să nu distrugă suprafața de joc sau bunurile din interior. Hugianu a precizat faptul că accesul pe teren va fi gratuit și beneficiază de cele două terenuri doar cetățenii din comună cu prietenii acestora.

Totodată, jucătorii vor putea intra pe teren după un anumit program iar de acesta va răspunde o persoană desemnată de conducerea administrativă. Precizăm faptul că proiectele au fost derulate din fonduri europene. Pe teren se pot desfășura sporturi precum tenis, baschet, handbal și fotbal.

Tot cu acestă ocazie, primarul Costel Hugianu a precizat faptul că a renunțat la PSD și a revenit la PNL. Revenirea în barca liberală este văzută de Costel Hugianu ca un beneficiu pentru comunitatea pe care o reprezintă și nu unul personal.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Program de furnizare a apei în Hârlău, Deleni, Ceplenița, Scobinți și Cotnari

În vederea refacerii rezervelor de apă potabilă în rezervoarele Hârlău (1000 mc și 2500 mc ...