Acasă » Administratie » VIDEO | FOTO | Bătaie de joc la Pașcani pe banii pășcănenilor. Pintilie nu reușește să refacă ce s-a stricat
pmp

VIDEO | FOTO | Bătaie de joc la Pașcani pe banii pășcănenilor. Pintilie nu reușește să refacă ce s-a stricat

Bătaie de joc la Pașcani pe banii pășcănenilor. Primarul Pintilie nu reușește nici măcar să refacă la loc ce s-a stricat. Este o situație care a creat revoltă printre cetățeni, se întâmplă în plin centrul municipiului Pașcani.

Este vorba despre niște lucrări efectuate pe trotuarul din fața vechii primării de către cei de la Apa Vital dar care au fost refăcute dezastruos de către firma contractată pentru reparații.

Pavelele au fost repuse în valuri, astfel că unii cetățenii, doamnele cu tocuri sau cuplurile care au copii mici în cărucior, sunt nevoiți să meargă pe stradă. Pe lângă faptul că în anumite zone, după cum se poate vedea și în secțiunea foto sau video, trotuarul este refăcut în adevărată bătaie de joc, mai sunt și mici cratere sau pământ rezultat din urma săpăturilor și lăsat pe alocuri.

Pe cine interesează? Pare că pe nimeni! Primarul Marius Pintilie, cel care are în subordine oameni în compartimentul de monitorizare din cadrul primăriei, sau administratorul public Claudiu Bodoașcă, nu par a fi interesați. Nimeni nu trage la răspundere firma care a executat lucrările în zonă.

Pășcănenii ne-au atras atenția și asupra faptului că pavelele puse în urma lucrărilor efectuate pentru realizarea sensurilor giratorii de pe strada Moldovei la fel au fost efectuate prost. Au fost plătiți bani din bugetul local pe o lucrare cu rezultate distrugătoare. La mijloc par a fi unele interese însă vom reveni pe subiect.

Am încercat să luăm un punct de vedere pe acest subiect atât primarului Marius Pintilie cât și administratorului public Claudiu Bodoașcă dar nici unul din cei doi nu au răspuns apelului telefonic.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Un comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vine noua pandemie?! Virusul mortal care a speriat lumea. Nu are vaccin sau tratament

Autoritățile indiene iau măsuri rapide pentru a preveni răspândirea virusului Nipah după moartea unui băiat ...