Acasă » Administratie » După pavele, singura stradă reabilitată în mandatul lui Pintilie în „valuri” se află la Boșteni – FOTO
pmp

După pavele, singura stradă reabilitată în mandatul lui Pintilie în „valuri” se află la Boșteni – FOTO

Pe lângă faptul că zilele trecute au fost probleme în zonă cu semnalizarea lucrărilor în suburbia Boșteni – Pașcani pentru rețele de apă și canalizare, efectul fiind distrugerea unei mini aflate în trafic, oamenii sunt nemulțumiți și de modul cum s-au executat lucrările de reabilitare a străzii. Mai precis, firma contractată de primărie a refăcut o stradă dar în valuri.

Acest aspect a fost scos în evidență și de către consilierii locali în ultima ședință ordinară. Culmea, actualul primar Marius Pintilie a spus că nici el nu este mulțumit și că va discuta cu firma pe problemă. Doar că strada a fost deja finalizată de ceva timp. Însă, nu a precizat de ce până la ora actuală nu a tras la răspundere vinovații sau nu a analizat lucrarea în timp util.

Precizăm faptul că este vorba despre tronsonul de stradă de la intrare dinspre depozitul Viosand spre suburbia Boșteni. Pe lângă faptul că îmbinarea dintre strada veche cu cea nouă „reabilitată” este făcută ca un prag de câțiva centrimetri buni, distanța de circa 1,3 km se află asfaltată în hopuri și dâmburi. Denivelări vizibile și prin faptul că primarul a comandat ca strada să fie marcată din punct de vedere rutier. Cel mai probabil să dea bine la electorat. Linia șerpuită și toate acele probleme pe banii publici este o altă dovadă de lipsă de implicare și nepăsare, spun unii consilieri locali.

Precizăm faptul că probleme sunt și în trotuarele de prin municipiu unde se execută lucrări. La fel, valuri și adâncituri se regăsesc pe pietonal, o mândrie pare în clipurile video ale primarului când discută de astfel de investiții. Mai jos puteți analiza pozele străzii cu pricina dar și problemele cu pavele și trotuarele lăudate de primar în ce stadiu se află.

CLICK FOTO:

 

Citește și:

VIDEO | FOTO | Bătaie de joc la Pașcani pe banii pășcănenilor. Pintilie nu reușește să refacă ce s-a stricat

VIDEO | Rezultatele muncii pentru actuala conducere a municipiului Pașcani: bălării de câțiva metri, trotuare impracticabile, străzi și borduri rupte sau dispărute

FOTO | Lucrări nesemnalizate corespunzător pe suburbia Boșteni. Pagube majore pentru proprietarul unei mașini

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...