Acasă » REGIONAL » Moldova » VIDEO | O nouă veste bună pentru locuitorii din Moțca. Se demarează un proiect de asfaltare de 5,4 km

VIDEO | O nouă veste bună pentru locuitorii din Moțca. Se demarează un proiect de asfaltare de 5,4 km

Au început lucrările de modernizare prin asfaltare a drumului de interes local pe o lungime de circa 5,5 km în comuna Moțca. Potrivit promotorului acestui proiect, primarul Constantin Serioja Hobincă, lucrările au început cu strada Dragoș Vodă și strada Fagului din localitate.

”Începem astăzi lucrările pe strada Dragoș Vodă și strada Fagului, în satul Boureni, de la Grădinița Boureni și până la Bazinul de apă, pe Proiectul Modernizare prin asfaltare drumuri de interes local în comuna Moțca. Este vorba despre un proiect aprobat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 (PNDL 2), program finanțat de Guvernul PSD. Investiția care se ridică la o sumă de 5.292.656 lei prevede asfaltarea a peste 5 km de drum pe mai multe tronsoane, pe raza comunei Moțca”, a declarat pentru Jurnalul Regional primarul Constantin Serioja Hobincă.

„Am început cu această stradă pentru că am considerat că circulația rutieră este mai mare față de celalate străzi din proiect. Urmează ca după ce se finalizează cu tronsonul de 1,2 km din satul Boureni să trecem și la lucrările de pe celelalte străzi din Moțca, cuprinse în proiect”, ne-a declarat și viceprimarul comunei Daniel Câmpeanu.

 

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mii de țigări confiscate în fieful contrabandiștilor din Târgu Frumos

O nouă captură de țigări de contrabandă în orașul Târgu Frumos. Este aproape imposibil ca ...