Acasă » ECONOMIC » Afaceri » VIDEO | Peste 300 de persoane au luat parte la Bursa Locurilor de Muncă. Mai bine de jumătate au șanse de angajare
pmp

VIDEO | Peste 300 de persoane au luat parte la Bursa Locurilor de Muncă. Mai bine de jumătate au șanse de angajare

În cursul zilei de astăzi, începând cu ora 09.30, la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” din Pașcani a avut loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Iaşi, filiala Pașcani.

Au luat parte un număr de 25 de agenți economici care au pus la bătaie 407 locuri de muncă. A existat o gamă însemnată de domenii de activitate pentru cei interesați și s-a adresat atât celor cu studii superioare dar și celor cu studii medii. De asemenea, cei care doresc să urmeze o carieră militară au avut azi șansa de a se angaja. Un reprezentant M.A.I. a explicat celor interesați care este oferta în acest sens.

Potrivit organizatorilor, la eveniment au luat parte circa 320 de persoane din care 200 dintre ele au fost deja selectate în vederea încadrării.

Totodată, un număr de 9 persoane au fost angajate pe loc. Dintre acestea, 4 sunt angajați pe  post de manipulant marfă, un șofer, un ajutor ospătar, un conducător auto transport marfă, un inginer mecanic și un economist.

Printre participanți s-au numărat și tineri, unii fiind mai mult curioși de ceea ce oferă angajatorii în timp ce alții s-au arătat a fi deciși să se angajeze.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...