Acasă » EVENIMENT » Zeci de infracțiuni la nivelul județului Iași, într-o singură zi
pmp

Zeci de infracțiuni la nivelul județului Iași, într-o singură zi

Peste 90 de evenimente privind încălcarea legii au fost sesizate prin 112 în cursul zilei de ieri la nivelul județului Iași. Astfel, în urma intervențiilor făcute de polițiști, au fost aplicate peste 300 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor au fost sesizate peste 30 de infracţiuni.

„Poliţiştii au acţionat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 4 acţiuni şi s-a intervenit la 95 evenimente, dintre care 87 au fost sesizate prin 112. În urma activităţilor au fost aplicate 320 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 140.879 de lei și au fost constatate 36 de infracțiuni. Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene.

Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 21 de permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare”, au transmis polițiștii ieșeni.

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Bărbat de 42 de ani reținut pentru tâlhărie și încălcarea ordinului de protecţie provizoriu în Iași

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași au reținut recent un bărbat, de 42 ...