Acasă » REGIONAL » Moldova » Caravana A.U.R. la Pașcani cu candidați la Parlamentul European. Au participat politicieni și de la alte partide locale | VIDEO
pmp

Caravana A.U.R. la Pașcani cu candidați la Parlamentul European. Au participat politicieni și de la alte partide locale | VIDEO

Caravana A.U.R. la Pașcani cu candidați la Parlamentul European. Au participat politicieni și de la alte partide locale.

Caravana A.U.R. a „parcat” duminică, începând cu ora 15.30 la Pașcani. Zona aleasă a fost platoul din fața primăriei, mai precis în apropierea Catedralei „Pogorârea Sfântului Duh”.

Aici, candidații la Parlamentul European din Iași au vorbit celor prezenți despre prioritățile Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.), despre activitatea partidelor de la guvernare, considerată a fi una dezastruoasă, cât și despre candidații și schimbările pe care aceștia le-ar face dacă vor fi aleși de români la alegerile parlamentare europene din 9 iunie 2024. Au fost strigate slogane, au fost fluturate steaguri ale României și cu emblema celor de la AUR și au fost împărțite pliante.

Printre cei prezenți s-a numărat și actualul consilier local – președinte PMP, Sorin Olariu sau reprezentantul Partidului Verde la Pașcani, Lică Dumitriu. Însă doar Sorin Olariu s-a alăturat grupului oficial al acestora.

Din sursele noastre, Olariu ar urma să se alăture organizației AUR pe Pașcani. Deocamdată acesta nu a dorit să discute prea multe pe subiect, urmând ca în zilele următoare să iasă public cu o declarație oficială în acest sens. Caravana AUR s-a deplasat apoi prin centrul municipiului unde s-au purtat discuții cu cetățenii și s-au împărțit pliante. Mai multe puteți urmări în video evenimentul de mai jos:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...