Acasă » REGIONAL » Moldova » Zeci de mii de țigarete au fost confiscate în Târgu Frumos
thomplast

Zeci de mii de țigarete au fost confiscate în Târgu Frumos

Captură impresionantă realizată de polițiștii din orașul Târgu Frumos. Peste 78.000 de țigarete de contrabandă au fost confiscate în urma unor controale. Cantitatea a fost găsită asupra unui bărbat de 52 ani. 

„Polițiștii ieșeni au ridicat în vederea confiscării 78.400 de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă. La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași și Poliției Orașului Târgu Frumos au depistat, pe raza orașului Târgu-Frumos, un bărbat, 52 de ani, din comuna Holboca, în timp ce transporta cu un autovehicul, țigarete susceptibile a proveni din contrabandă. În urma verificărilor efectuate, au fost identificate 78.400 de țigarete. Produsele susceptibile a proveni din contrabandă au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, conform art. 270, alin. 3 din Legea nr. 86/2006. Cercetările continuă”, precizează reprezentanții IPJ Iași într-un comunicat de presă.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cea mai ciudată crimă din Iași! În timpul unei partide de sex, și-a omorât partenera cu un tub de fixativ după ce i l-a introdus în vagin! Detalii halucinante!

Procurorii ieșeni au propus ieri arestarea preventivă a unui individ acuzat că a ucis o ...