Acasă » EVENIMENT » Justitie » Zi importantă pentru Liviu Dragnea: Ar putea afla verdictul în dosarul angajărilor fictive
nomad

Zi importantă pentru Liviu Dragnea: Ar putea afla verdictul în dosarul angajărilor fictive

Zi importantă pentru Liviu Dragnea. Luni ar putea fi ziua verdictului în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului din Teleorman, în care procurorii au cerut 7 ani şi jumătate de închisoare pentru Liviu Dragnea. Tot luni sunt așteptate vești decisive și de la Curtea Constituțională, care trebuie să se pronunțe asupra legalității completurilor de 3 judecători. Pronunțarea judecătorilor constituționali a fost amânată de trei ori până acum.

ACTUALIZARE ora 9:00. În jur de 150 de persoane s-au adunat pe trotuarele din preajma sediului Înaltei Curți de Casație și Justiție, pentru a-l aștepta pe Liviu Dragnea. Ședința de judecată ar urma să înceapă la ora 11:00. La precedentul termen, când Liviu Dragnea a dat declarații în fața instanței în calitate de inculpat, liderul PSD a fost așteptat de circa 400 de susținători, care au strigat pe toată durata ședinței – câteva ore bune – sloganuri în favoarea lui.


Următorul termen în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală pentru Protecția Copilului Teleorman a fost stabilit pentru luni, 20 mai, după ce instanța supremă a respins cererea DNA de devansare a termenului.

Completul de 5 judecători de la instanța supremă le-a cerut avocaților din dosarul în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni de detenție să vină pregătiți să pună concluzii, pentru a rămâne în pronunțare. Dacă se ajunge în acest punct, instanța poate să se pronunțe sau poate dispune amânarea pronunțării. Citeste stirea integrala pe www.digi24.ro

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Surse: Guvernul Orban a adoptat majorarea pedepselor pentru cei care nu respectă carantina și izolarea

Guvernul Orban a adoptat în ședința de miercuri proiectul de ordonanță de urgență prin care ...