Acasă » CULTURAL » “Ziua Armatei Romane” va fi sarbatorita si la Pascani
thomplast
www.jurnalulregional.ro

“Ziua Armatei Romane” va fi sarbatorita si la Pascani

Conducerea Casei de Cultura “Mihail Sadoveanu” Pascani va invita la o lansare de carte cu ocazia “Zilei Armatei Romane”. Astfel ca in cursul zilei de miercuri, 25 octombrie, vor fi prezentate in sala Arcadia a unitatii culturale volumele scrise de general – locotenent (r) dr. Grigore Stamate si colonel (r) Mihai Hodorogea.
“Cu ocazia Zilei Armatei Române, miercuri, 25 octombrie 2017 Primăria Municipiului Pașcani împreună cu Casa Municipală de Cultură “Mihail Sadoveanu” Pașcani vă invită la lansare de carte. Vor fi prezentate volumele “VIAŢA MAREŞALULUI PREZAN. Profesia de a fi român” și “BĂTĂLIILE MAREȘALULUI PREZAN – între autoritate și modestie” scrise de general – locotenent (r) dr. Grigore Stamate şi colonel (r) Mihai Hodorogea. Cărțile sunt apărute la editura Axioma Print București. Evenimentul va avea loc începând cu ora 14.00 în sala Arcadia a Casei de Cultură”, a precizat Dana Calistru, director Casa de Cultura Pascani.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cea mai ciudată crimă din Iași! În timpul unei partide de sex, și-a omorât partenera cu un tub de fixativ după ce i l-a introdus în vagin! Detalii halucinante!

Procurorii ieșeni au propus ieri arestarea preventivă a unui individ acuzat că a ucis o ...