Acasă » REGIONAL » Harlau » Amenzi in Harlau. Doua permise de conducere au fost retinute
pmp

Amenzi in Harlau. Doua permise de conducere au fost retinute

 

În ziua de 14 ianuarie a.c., în intervalul orar 08:00 – 12:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hîrlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a faptelor cu violenţă, a încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi asigurarea unui climat de ordine corespunzător.


Au fost verificaţi 7 agenţi economici, legitimate 59 de persoane. Au fost controlaţi 7 căruţaşi şi controlate 34 autovehicule. Au fost reţinute 2 permise de conducere.

 

Poliţiştii au aplicat 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.920 lei, dintre care 5 conform Legii nr. 61/1991, iar  8 conformOUG nr. 195/2002.


A fost depistat un bărbat din comuna Deleni, care, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bogdan Vodă, din oraşul Hîrlău, nu a acordat prioritate de trecere unui grup de pietoni aflaţi în traversare pe trecerea pentru pietoni, semnalizată corespunzător prin indicatoare şi marcaje rutiere.
S-a procedat la sancţionarea şoferului cu amendă în cuantum de 580 lei, iar ca masură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o periodă de 30 zile.


De asemenea, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 un bărbat din com. Erbiceni, deoarece în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Erbiceni şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice i-a adresat injurii mamei sale.

 

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...