Acasă » REGIONAL » Pascani » Ansamblu de vehicule oprit de politisti.  Soferul transporta substante periculoase, fara acte
pmp

Ansamblu de vehicule oprit de politisti.  Soferul transporta substante periculoase, fara acte

 

Situatie rar intalnita de agentii de politie. In cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași împreună cu reprezentanți ai I.S.U.J. Iaşi au oprit pentru control un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă condus pe DE 583, pe raza comunei Vânători, de un bărbat de 37 de ani, din comuna Probota.

 

 

În urma controlului auto efectuat, s-a constatat că bărbatul transporta substanţe periculoase, fără a deţine certificat de competenţă profesională ADR.

 

 

De asemenea, conducătorul auto nu era dotat cu echipament individual de protecţie, iar autovehiculul nu era placardat corespunzător pentru transportul substanţelor periculoase şi nu deţinea echipament minimal de protecţie.

 

 

Operatorul de transport a fost sancționat contravențional, de către reprezentanţii I.S.C.T.R. Iaşi.

 

 

Totodată, la faţa locului au fost remediate deficienţele în ceea ce priveşte dotarea cu echipament individual de protecţie pentru conducătorul auto, echipamentul de protecţie minimal pentru autovehicul, placardarea autovehiculului, conducătorul auto fiind înlocuit cu un alt conducător auto care deţine certificat de competenţă profesională ADR.

 

 

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...