Acasă » REGIONAL » Pascani » Este primul an in care oamenii strazii din Pascani vor beneficia de cazare. Primaria a cumparat doua „case” mobile
pmp
module jurnalul regional pascani

Este primul an in care oamenii strazii din Pascani vor beneficia de cazare. Primaria a cumparat doua „case” mobile

 

Doua module de cazare pentru oamenii strazii au fost cumparate de catre Primaria Pascani. Achizitionarea acestora s-a facut prin Serviciul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), iar valoarea lor a fost, ca si pret de pornire, suma de 40.000 lei. Potrivit celor de la Primaria Pascani, capacitatea lor este de 8 persoane. Cele doua containere sunt prevazute cu saltele, caldura, electricitate si grup sanitar – chiuveta, wc si cabina de dus.

 

 

„Cele doua module pentru oamenii strazii au fost amplasate la baza sportiva de la stadionul CSM Pascani. Urmeaza sa lucram la un regulament ce trebuie respectat de cei care vor fi cazati aici pe timpul iernii. Vor fi cazati in sezonul rece oamenii strazii care vor fi identificati de catre personalul Compartimentului de Asistenta Sociala din Primarie sau alte autoritati locale. Cazarea se va efectua doar pe timp de noapte”, a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Cristian Menegon. De precizat faptul ca, cheltuielile necesare de intretinere vor fi suportate de la bugetul local.

 

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...