Acasă » EVENIMENT » Breaking News. TRUMP A DAT ORDINUL de ATAC în IRAN! Ce s-a întâmplat la puțin timp după aceea este incredibil
thomplast

Breaking News. TRUMP A DAT ORDINUL de ATAC în IRAN! Ce s-a întâmplat la puțin timp după aceea este incredibil

Breaking News. Președintele american Donald Trump a lansat un atac asupra Iranului, dar a retras ordinul în ultimul moment din teama de a nu răni prea mulți civili. Avioanele de luptă erau pe poziții.

UPDATE. Președintele american Donald Trump a confirmat că aprobase deja o serie de lovituri militare asupra Iranului, ca urmare a distrugerii dornei de supraveghere a SUA, care, din ultimele informații s-ar fi aflat în spațiul aerian iranian.

Presa americană scrie că avioanele de luptă și navele erau deja pe poziții, dar ordinul a fost retras în ultimul moment. Decizia președintelui a fost luată în contradicție cu sfaturile consilierului pe Securitate Națională, John Bolton, dar și a secretarului de stat, Mike Pompeo, care au fost de acord cu lovitura militară.

Avioanele și navele au fost retrase din teama unui conflict care ar fi putut „exploda”, rănind astfel foarte mulți civili, scrie JPost.


UPDATE. Iranul a denunţat joi o acţiune americană „provocatoare şi foarte periculoasă” la adresa „integrităţii sale teritoriale”, după doborârea de către armată a unei drone americane în „spaţiul său aerian”, într-o scrisoare adresată secretarului general al ONU şi Consiliului de Securitate, informează Agerpres, citat de evz.ro.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

EXPLOZIV! Trump, vizat de un complot. S-a descoperit acum! Oameni din CIA și lideri democrați…

Aceasta poate să fie știrea anului: cel mai puternic om din lume, victima unui complot ...