Acasă » POLITIC » Viitorul Vioricăi Dăncilă în PSD pare stabilit. I-a pus la punct pe doi lideri ai social-democraților
thomplast

Viitorul Vioricăi Dăncilă în PSD pare stabilit. I-a pus la punct pe doi lideri ai social-democraților

Președintele de onoare al PMP, Traian Băsescu, a declarat că premierul Viorica Dăncilă este un lider politic hotărât și că va face ordine în PSD.

raian Băsescu și-a schimbat părerea pe care o avea inițial despre premierul Viorica Dăncilă. Mai nou, președintele de onoare al PMP are doar cuvinte de laudă la adresa președintelui interimar al PSD, pe care îl vede un adevărat lider de partid.

„Viorica este ceea ce am intuit, este un om de partid, care ştie ce vrea. Dacă nu o să le pună Viorica pielea pe băţ, să nu îmi spuneți mie Băsescu. Nu mizez că va candida (la preşedinţie, n.r.), nu va candida, dar va pune ordine în PSD. Îi mai vedeți dezordonați? Când era Dragnea, își dădeau toți cu părerile. Doamna Firea doar a respirat și a pus-o la colț de nu s-a văzut. Și pe ea, și pe unul, nu știu cum îl cheamă… Stănoiu, Stănescu… I-a pus la colț de nu s-au văzut. Ei, care voiau Congres, conducere interimară, colectivă… Le-a spus Viorica: „Ce colectiv, mă? Valea!”

Viorica este un om cu defectele lui, care nu vorbește atât de greu cât părea că ar vorbi când erau Dragnea în spatele ei și doamna Alexandrescu. Părerea mea este că Viorica știe ce vrea în partid. Femeia le-a spus că vrea să fie președintele acestui partid. „Vă place, bine, nu, la vale!” Le-a spus-o scurt, deci are forță să se impună.

Pe Firea a trimis-o să omoare țânțarii, că este plin Bucureștiul de țânțari”, a afirmat Băsescu la Realitatea TV.

Unul dintre numele de candidat la prezidențiale din partea PSD este chiar Viorica Dăncilă. Potrivit premierului, PSD va evalua prin sondaje șansele candidatului partidului la alegerile prezidențiale, sondaje care vor măsura candidați independenți. Având în vedere că în 11 august începe strângerea de semnături pentru alegerile prezidențiale, „noi vrem ca la sfârșitul lui iulie începutul lui august să avem deja candidatul la prezidențiale”, a spus Dăncilă, invitată la România TV. În aceste sondaje „vom introduce și candidați independenți”, „vom merge în sondaje” dar „decizia o vom lua în forurile statutare” ale PSD, a explicat ea.

Întrebată dacă are în vedere o candidatură la prezidențiale, Dăncilă a răspuns: „Nu doresc să candidez la alegerile prezidențiale. Întotdeauna a fost președintele partidului care a candidat (…) Cred că trebuie să învățăm din ceea ce s-a întâmplat atunci”. În schimb, „putem să ne aliniem tot partidul în spatele” candidatului și „pot să-l ajut din postura mea de prim-ministru astfel încât să obținem un rezultat cât mai bun”, a menționat Viorica Dăncilă. Sursa: evz

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Astăzi va fi dezbătută şi votată în Parlament moţiunea de cenzură. Cum se va vota și începând cu ce oră

Joi, în Parlament, va fi dezbătută şi votată moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, moțíune intitulată “Ca ...