21.5 C
Pascani, RO
vineri, iunie 22, 2018

Pulpa de porc la cuptor cu cartofi noi

👁 32
Pulpa de porc la cuptor are nevoie de cel putin doua ore la foc mic ca sa se fragezeasca bine. Pune-o alaturi de cativa...

Trucul care te ajută să faci cea mai bună ciorbă de burtă. Secretul celor...

👁 23
Ciorba de burtă poate fi o încântare pentru papilele tale gustative, dar dacă foloseşti şi aceste ingrediente, atunci cu siguranţă ştii că ai reuşit....

REȚETA ZILEI de weekend: Plăcintă cu mere și cartofi dulci, presărată cu nuci

👁 17
Clasica plăcintă cu mere poate fi reinventată în nenumărate moduri, mai ales dacă ești inventiv și ai la îndemână ingrediente mai exotice. Ai nevoie de: - un cartof...

MUCENICI MOLDOVENEŞTI (SFINŢIŞORI)

👁 215
TIMPI DE PREPARARE  Timp de preparare: 60 min  Timp de gatire: 60 min  Gata in: 120 min INGREDIENTE  1 kg făină  400 g zahăr  4...

Cornuri cu mere (de post)

👁 46
Anemary a trimis  aceasta minunata reteta de Cornuri cu mere (de post). Ingrediente Cornuri cu mere (de post) Pentru aluat: 30 g drojdie, 2 lingurite zahar,...

Desert pentru Valentine’s Day si Dragobete. Brownie cu cacao si nuca

👁 103
Brownie clasic american. Varianta aceasta e cu cacao in loc de ciocolata iese foarte buna daca folositi o cacao de calitate (am pus 1/2 Schmidt si 1/2 Valrhona)....

Reţete de post de la Mănăstirea Prislop – 7 Preparate

👁 145
Călugăriţele de la Mănăstirea Prislop au creat o pagină de Facebook pentru cei care vor să viziteze virtual lăcaşul sfânt. Tot online, ele le...

PLĂCINTĂ CU MERE – REȚETA TRADIȚIONALĂ

👁 47
TIMPI DE PREPARARE  Timp de preparare: 20 min  Timp de gatire: 35 min  Gata in: 55 min INGREDIENTE Pentru blaturi  500 g făină  200 g unt...

Cea mai bună reţetă de mici: trebuie să o încerci!

👁 142
Cine a spus că trebuie să aştepţi perioada grătarelor pentru a te bucura de o porţie de mici (poate chiar mai multe) delicioasă? Rezistă...

Aşa faci cea mai bună omletă. 5 paşi simpli pentru un rezultat garantat

👁 52
  Este vedeta micului dejun, dar asta nu înseamnă că este şi uşor de făcut… Ce trebuie să fie o omletă delicată, cremoasă, cu o...