Acasă » REGIONAL » Moldova » Caz CUTREMURĂTOR în Tătăruși. Bătrân găsit spânzurat în curte
thomplast

Caz CUTREMURĂTOR în Tătăruși. Bătrân găsit spânzurat în curte

Început de săptămână cu o tragedie pentru localnicii comunei Tătăruși. Azi dimineață, în jurul orei 08.00, un bătrân de 77 ani, din localitate, a fost găsit spânzurat în propria curte. Potrivit unor surse din zonă, Aniță N. a fost văzut atârnând de un copac de către un bărbat de 55 ani, din comuna Ruginoasa, care, cel mai probabil, se afla în trecere. Acesta a sunat la 112 și a explicat situația.

La fața locului s-a deplasat în scurt timp un echipaj al Poliției Rurale iar mai apoi cei de la Poliția Criminalistică care au demarat o serie de cercetări. În urma verificărilor s-a constatat faptul că bătrânul locuia singur și de o bună perioadă de timp suferea de depresie. Mai mult, sătenii spun că acesta obișnuia să consume în mod frecvent băuturi alcoolice și că pe parcursul vieții a trecut prin mai multe tragedii de familie dar că niciodată nu a avut o astfel de tentativă.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iași (IML) în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă iar cercetările continuă.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pășcănean plasat sub control judiciar după ce a amenințat și lovit o adolescentă din municipiu

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub ...