Acasă » REGIONAL » Moldova » Înapoi la școală. Iată mesajele celor doi șefi ai Primăriei Pașcani
thomplast

Înapoi la școală. Iată mesajele celor doi șefi ai Primăriei Pașcani

Comunicat. În fiecare an, venirea toamnei înseamnă deschiderea noului an școlar, iar emoțiile pun stăpânire pe noi, fie că suntem elevi, părinți sau profesori.

Primăria și Consiliul Local s-au implicat în susținerea sectorului educațional din Municipiul Pașcani finanțând lucrări de reparații și întreținere din învățământul preuniversitar dar și prin proiectele europene accesare

Primarul Municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi:

„Dragi elevi, profesori și părinți,

Prima zi de școală reprezintă un nou început pentru elevi, cadre didactice, părinți și întrega societate, pentru că școala nu este numai a profesorilor, părinților și elevilor, școala este a întregii societăți.

De asemenea, deschiderea noului an de învățământ reprezintă pentru administrația locală responsabilitate, implicare și repartizare de fonduri.

Trebuie să știți că în atenția mea și a administrației locale sunt tot timpul finanțarea, modernizarea și îmbunătățirea învățământului pășcănean, fiind asigurate bursele sociale, de merit, premierea olimpicilor și a valorile din învățământul pășcănean.

Mă preocupă ca și prin unitățile de învățământ să oferim elevilor condiții bune pentru a învăța. Trebuie să știți că toate școlile din Municipiul Pașcani au aviz de funcționare. Sunt semnate contractele pentru centrale termice pe gaz metan în fiecare școală și în următoarele săptămâni, constructorii au promis că vor finaliza aceste lucrări.

De asemenea sunt și o serie de proiecte în derulare pentru învățământul din Municipiul Pașcani cu fonduri atrase de la Uniunea Europeană la Școala “Iordache Cantacuzino”, Colegiul CF Unirea, Creșa și Grădinița nr 2. De asemenea, mai este un proiect pentru a construi o nouă grădiniță cu program prelungit în Municipiul Pașcani.

Sunt multe de făcut. Sunt obiective care angajează fonduri mari, dar educația trebuie să fie întodeauna pe primul loc pentru că valorile umane sunt cele mai importante pentru o societate.

Închei prin a vă ura sănătate și succes în noul an de învățământ!”

Viceprimarul Municipiului Pașcani, Gabriela Nedelcu: “Acordăm o atenție sporită școlilor, implicit elevilor, profesorilor și părinților. Fără educație nu reușim să ne împlinim visurile. Sunt în derulare o serie de proiecte în vederea modernizării unităților de învățământ din Municipiul nostru. În fiecare an am adus un plus școlilor și grădinițelor din Pașcani, așa cum facem și anul acesta.”

Vă dorim un an cu reușite!

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Costel Iosub Tatarusi - Jurnalul Regional

DOC | „Primăria mobilă” la Tătăruși. Funcționarii publici vin în sprijinul cetățenilor pentru colectarea taxelor și impozitelor. Bonificație de 10% pentru contribuabili

Conducerea Primăriei comunei Tătăruși a inițiat o procedură care vine în sprijinul cetățenilor ce doresc ...