Acasă » EVENIMENT » Justitie » Cinci români, condamnați la 10 ani de închisoare pentru viol, în Marea Britanie. Au filmat totul cu telefonul
nomad

Cinci români, condamnați la 10 ani de închisoare pentru viol, în Marea Britanie. Au filmat totul cu telefonul

Cinci muncitori români de la o fermă din Marea Britanie au fost condamnați luni la câte zece ani de închisoare cu executare pentru viol. Aceștia au luat pe sus o adolescentă când din fața unui club, au dus-o într-o parcare ferită și au violat-o pe rând. În plus, au și filmat tot cu telefonul, iar aceste imagini au constituit probă în dosar, relatează Daily Mail.

Victima a fost răpită din fața unui club de pe insula Jersey, din Canalul Mânecii, și dusă într-o parcare ferită. Aici, agresorii au violat-o pe rând și, mai mult, au filmat faptele lor cu telefonul mobil.

Tânăra a povestit că nu a scos niciun cuvânt de teamă să nu fie ucisă.

Cei cinci atacatori – Florin Calin (20 ani), Dorel Diaconu (23 ani), Oprea Dobre (18 ani), Alexandru Dobrin (18 ani) și Marius Dobrin (24 ani) – au fost condamnați la câte 10 ani de închisoare fiecare pentru două fapte de viol – penetrare vaginală și orală.

Cei cinci români au recunoscut acuzațiile. Violul a avut loc în luna decembrie a anului trecut.

Potrivit anchetatorilor, victima fusese abordată în club de Marius Dobrin, care a început să danseze cu ea și să flirteze. „Nu s-a dezlipit de ea deloc pe tot parcursul serii iar victima părea să fie foarte ametiță”.

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere din zona clubului, agresorul o ajută pe victimă să aprindă o țigară și îi pune o haină pe umeri. Ceilalți patru agresori apar în urma lor, la scurtă distanță.

De aici, tânăra a fost dusă într-o parcare și violată. Ulterior, cei cinci români au adus-o pe victimă înapoi în oraș, iar un localnic a auzit „două țipete”.

Pe lângă condamnări, cei cinci români vor apărea în registrul agresorilor sexuali pentru o perioadă de 12 ani și a fost recomandată deportarea lor în România.

Sursa www.digi24.ro

   

  About Redactia

  Lasă un răspuns

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Verificare antispam *

  x

  Vezi și

  Cămătarii au căzut în plasa DIICOT. Ce ajungeau victimele să facă din disperare?

  Procurorii DIICOT au reţinut trei persoane din oraşul Ungheni, judeţul Mureş, respectiv doi bărbaţi, de ...