Acasă » EVENIMENT » Comuna Mircești va avea școală nouă. „Luptăm pentru a face o comuna frumoasă și modernă, demnă de locuitorii ei!”

Comuna Mircești va avea școală nouă. „Luptăm pentru a face o comuna frumoasă și modernă, demnă de locuitorii ei!”

Încep să se vadă roadele muncii actualei administrații din comuna Mircești. Primarul Leon Bălteanu a reușit să obțină toate avizele necesare în vederea construirii unei noi școli în comună. Mai mult, noua unitate de învățământ va fi dotată la standarde europene. Bălteanu a transmis că în zilele următoare se va emite autorizația de construcție pe proiect.
Important de știut este faptul că în cea mai mare parte proiectul respectiv este finanțat prin Banca Mondială cu o valoare de circa 25 milioane de lei.
Construire școală nouă în Comuna Mircești. În ciuda piedicilor care ni se pun în Consiliul local prin refuzul votarii rectificarii bugetare, vă anunț cu satisfacție și bucurie în suflet că am reușit să finalizăm o nouă etapă din proiectul de ,,Construire și dotare Scoală nouă în Mircești
În data de 15.12.2023 a fost finalizat întocmirea proiectului Faza DTAC(Documentatie tehnica de Autorizare a Construcției). Avem toate avizele necesare pentru a putea emite Autorizația de Construire (avize care au fost plătite din împrumuturi private pentru a nu fi blocat proiectul deoarece nu a fost aprobată rectificarea bugetului).
Vom emite în zilele următoare Autorizația de Construcție pentru a putea trece la următoarea etapă a proiectului -Licitație și mult așteptata Începere a lucrărilor! Facem precizarea că acest proiect este finanțat de Banca Mondială și are o valoare de aproximativ 5 MILIOANE de EURO! Luptăm pentru a face o comuna frumoasă și modernă, demnă de locuitorii ei!”, a transmis pe rețelele de socializare primarul comunei Mircești, Leon Bălteanu.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...