Acasă » REGIONAL » Moldova » Controale ample la Pașcani la societăți comerciale. Gestionari amendați că nu purtau mască de protecție
nomad

Controale ample la Pașcani la societăți comerciale. Gestionari amendați că nu purtau mască de protecție

În cursul zilei de ieri, în intervalul orar 10.00 – 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani, Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani, polițiști locali, jandarmi și reprezentanți ai I.S.U. Iași au acționat pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, prevenirea accidentelor rutiere și combaterea faptelor de comerț ilicit.

În cadrul acțiunii au fost controlați 56 de agenți economici și au fost verificate 31 de autovehicule, fiind legitimate 111 persoane. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, dintre care 21 conform O.U.G. nr. 195/2002, două conform Legii nr. 12/1990, două conform Legii nr. 61/1991 și 15 conform altor acte normative.

Spre exemplu, gestionara unei societăți comerciale, din municipiul Pașcani, a fost sancționată contravențional, conform Legii nr. 61/1991 și Legii nr. 55/2020, deoarece nu a purtat mască de protecţie în interiorul magazinului şi a refuzat să se legitimeze, la cererea justificată a polițiștilor.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitatea Mircești (parțial)

În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situație ...