Acasă » LIFESTYLE » De ce trebuie lăsată carnea la macerat mai mult timp și legătura cu cancerul. Adrian Vornicu: Indienii americani găteau labele de urs când apăreau viermii în carne

De ce trebuie lăsată carnea la macerat mai mult timp și legătura cu cancerul. Adrian Vornicu: Indienii americani găteau labele de urs când apăreau viermii în carne

Toată lumea vorbeşte de cancer în mediu acid. Muşchiul este cel mai acid ţesut, dar nu face cancer. Ai cancer la os, care este alcalin. Nu auzi de cancer la muşchi din cauza acidului lactic. (…) Murăturile, pâinea fermentată au acid lactic”, a spus Adrian Vornicu, în emisiunea iThink, cu Iusti Fudulu, de la Antena 3.

„Lăsaţi orezul 24 de ore în apă, să fie hidratat bine, lăsați să crească aluatul acolo 2-3 ore, lăsați murăturile să se facă în mod corect. Tot ce poţi hidrata hidratează corect! Vei facilita sarcina „furnicuţelor” din intestin care vor fi mai longevive şi vor lăsa celulele stem să te servească cu celule de schimb, pe toată durata vieţii. Chefirul, Kombucha, toate aceste alimente lacto-fermentate sunt extraordinare!”, a mai spus expertul.

„Celulele noastre stem vor fi mai longevive”

Întrebat dacă au cumva cheia cei din lumea orientală pentru că lasă foarte mult carnea la macerat, Adrian Vornicu a confirmat.

„Da. De exemplu, indienii americani tăiau labele de urs, le puneau sub şaua calului şi, când apăreau viermii în carne atunci le găteau. Atunci erau cel mai gustoase. Trebuie lăsată carnea la procesat, orice aliment trebuie lăsat, pentru că ceea ce fac bacteriile în intestinul nostru fac şi în afara noastră. Dacă le lași să lucreze în chefir, în murături, în pâine, ele preiau sarcina furnicuţelor din intestinul nostru şi îţi furnizează o hrană pre-digerată. Celulele noastre stem vor fi mai longevive. Nu spun românii „muieți-s posmagii”” – de la Ion Creangă? Acesta este secretul. Dacă ţi-a muiat posmagii, trăieşti mult şi bine”, a explicat Adrian Vornicu.

Sursa: DCnews.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pensii 2024. Cine va primi cu 80% mai mult de la poştaş anul viitor

Ministrul Muncii (MMSS), Simona Bucura Oprescu, a oferit clarificări cu privire la impactul noii legi ...