Acasă » CULTURAL » Deja se vând bilete pentru Untold 2018
pmp

Deja se vând bilete pentru Untold 2018

 

Organizatorii Festivalului Untold vor pune în vânzare de săptămâna viitoare biletele pentru evenimentul muzical care va avea loc în vara anului viitor, intenția lor fiind aceea de a crea o ediție cu și mai mulți artiști invitați decât cea din 2017. Începând de săptămâna viitoare, fanii au ocazia să cumpere bilete la un preț special, de 400 de lei, în condițiile în care prețul final urmează să ajungă la 650 de lei. 

 

Potrivit organizatorilor, cea de-a patra ediție a festivalului va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 2-5 august 2018, urmând ca lista de artiști invitați să cuprindă aproximativ 250 de nume.

 

Managerul general al Untold, Bogdan Buta, a declarat joi seară, într-o conferință de presă, că vrea ca anul viitor să ‘”ridice ștacheta și mai sus” și să surprindă plăcut publicul. În cadrul conferinței a fost prezentat și un aftermovie al ediției din 2017.

 

„Cea de-a patra ediție a festivalului Untold va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 2-5 august 2018. Urmărim să mărim capacitatea prin creșterea scenelor secundare și prin aducerea mai multor artiști live, pentru ca să vină cât mai mulți fani alături de noi. Anul viitor ne propunem să creștem și numărul de artiști, de la 220 câți au fost în 2017 la 250. Începând de săptămâna viitoare, fanii au ocazia să cumpere bilete la un preț special, de 400 de lei, în condițiile în care prețul final urmează să ajungă la 650 de lei”, a declarat Buta.

Pe lista pentru 2018 se regăsesc numele unor artiști are au participat deja la edițiile anterioare ale Untold, dar și nume noi.

La cea de-a treia ediție Untold de anul acesta au luat parte, în total, în cele patru zile ale evenimentului, peste 330.000 de persoane.

 

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Film educaţional despre habitatele sturionilor sălbatici din bazinul Mării Negre, disponibil online – VIDEO

„The Last Sturgeon”, film despre habitatele sturionilor, este disponibil online. Producţia dispune de rezoluţii şi ...