Acasă » REGIONAL » Iasi » Demisie în fruntea PSD Iași. Nou președinte interimar până la viitoarele alegeri. Decizii și la Pașcani
pmp

Demisie în fruntea PSD Iași. Nou președinte interimar până la viitoarele alegeri. Decizii și la Pașcani

PSD Iași are o nouă conducere. Asta după ce Maricel Popa a demisionat din funcție. Potrivit social democraților, decizia acestuia a venit după ce conducerea centrală PSD a făcut o analiză a organizației ieșene. Astfel că Popa a fost înlocuit la conducere cu prefectul Bogdan Cojocaru.

Acesta din urmă asigură interimatul până la viitoarele alegeri care cel mai probabil vor avea loc până în toamna acestui an. Deocamdată nu se știe dacă Maricel Popa se va înscrie în cursă alături de alți pretendenți.

Reorganizarea social democraților ieșeni va avea repercusiuni și la Pașcani. Maricel Popa a fost un apropiat al actualului președinte PSD, Dumitru Pantazi. Și aici urmează să aibă loc alegeri iar deocamdată pentru funcția de președinte și-a manifestat interesul public un singur candidat. În persoana lui Dumitru Pantazi, cel care deține această funcția de ani buni de zile. Tot acesta din urmă a declarat că va ataca anul viitor funcția de primar ca candidat din partea PSD.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Elevii care deranjează ora pot fi trimiși în altă sală sub supravegherea altui profesor. Noul regulament din școli și noul Statut al Elevului, puse în dezbatere de Ministerul Educației

Noul regulament de organizare și funcționare a școlilor și noul Statut al Elevului, puse în ...