Acasă » EVENIMENT » IAȘI | Amenzi de peste 130.000 lei date într-o singură zi de polițiști
pmp

IAȘI | Amenzi de peste 130.000 lei date într-o singură zi de polițiști

Poliţiştii ieşeni au intervenit la peste 90 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Acțiunea a avut loc pe parcursul zilei de ieri. Au fost aplicate peste 380 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor efectuate au fost sesizate 42 de infracţiuni.

„Ieri, poliţiştii au acţionat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 3 acţiuni şi s-a intervenit la 96 de evenimente, dintre care 75 au fost sesizate prin 112. În urma activităţilor au fost sesizate 42 de infracţiuni.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 386 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 139.665 de lei. Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 30 permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cât costă să-ţi cumperi o insulă în Grecia

Cei care iubesc Grecia au şi în acest an oportunitatea nu doar să se mute ...