Acasă » REGIONAL » Pascani » Dosare penale pentru comerciantii de articole pirotehnice. Doi pascaneni au fost prinsi cu nereguli

Dosare penale pentru comerciantii de articole pirotehnice. Doi pascaneni au fost prinsi cu nereguli

 

În perioada 29-30 decembrie 2017 poliţiştii ieşeni au acţionat pentru prevenirea şi combaterea încălcării legilaţiei în vigoare în domeniul deţinerii, folosirii şi comercializării articolelor pirotehnice.

 

Astfel, în urma controalelor şi acţiunilor efectuate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor aproape 4.000 de articole pirotehnice.

 

De asemenea, poliţiştii au întocmit 6 dosare penale, conform prevederilor art. 37 lit. a, din Legea 126/1995, pe numele a 6 persoane.

 

Spre exemplu, la data de 29.12.2017, în jurul orei 12:30, poliţiştii păşcăneni au depistat pe raza municipiului Paşcani, doi bărbaţi, de 24 şi 46 ani în timp ce ofereau spre vânzare articole pirotehnice. În autoturismul cu care s-ar fi deplasat cei doi, au fost găsite, în urma controlului, aproape 2.000 de articole pirotehnice, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Incertitudini privind Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă 2023 de la Pașcani. Decizia stă pe umerii oamenilor de afaceri

Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă 2023 din Pașcani nu se știe exact dacă ...