Acasă » REGIONAL » Pascani » Politistii au intervenit in peste 500 de cazuri in minivacanta de Revelion

Politistii au intervenit in peste 500 de cazuri in minivacanta de Revelion

 

În minivacanţa de Revelion, polițiștii ieşeni au intervenit la peste 500 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 700 de sancţiunicontravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au constatat peste 100 de infracțiuni.

 

În perioada 29 decembrie 2017 – 02 ianuarie 2018, peste 800 de poliţişti ieşeni au acționat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

 

Au fost organizate acțiuni și s-a intervenit la 571 de evenimente, dintre care 473 au fost sesizate prin 112.

 

În urma activităților, au fost constatate 104 de infracţiuni, iar 22 de persoane au fost surprinse în flagrant delict.

 

De asemenea, au fost depistată o  persoană urmăritănațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 2 măsuri preventive.

 

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 704 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 233.635 de lei. Dintre acestea 194 de sancţiuni au fost aplicate conform Legii nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială.

 

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 14 infracțiuni la regimul rutier şi aplicate 468 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere.

 

Au fost reținute 26 de permise de conducere (dintre care 8 pentru viteză, iar 3 pentru alcool) și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

FOTO | Accident rutier MORTAL în comuna Războieni

Început de săptămână cu o tragedie. Un accident grav a avut loc în această dimineață ...