Acasă » REGIONAL » Pascani » Doua zile pline de amenzi pentru pascaneni
pmp

Doua zile pline de amenzi pentru pascaneni

 

În perioada 05-07 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, a faptelor comise cu violenţă, a actelor de comerţ ilicit şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

 

Au fost legitimate 71 de persoane şi verificate 11 atelaje hipo şi 41 de autovehicule controlate.

  Au fost aplicate 45 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 20 conform O.U.G. nr. 195/2002, 19 conform Legii nr. 61/1991, 3 conform Legii nr. 12/1990, iar 3 conform O.G. nr. 34/2005. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 17.395 lei. A fost reţinut un permis de conducere şi constatată o infracţiune.

 

Spre exemplu, la data de 06 ianuarie a.c. la un magazin din com. Ciohorăni a fost depistat şi sancţionat un gestionar conform Legii nr. 12/1990, întrucât avea expuse la raft spre comercializare ţigarete care nu aveau afişat preţul de vânzare şi nici documente de provenienţă . În baza art.3 din Lg.12/1990 r. s-a dispus şi confiscarea celor 13 pachete cu ţigări.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Elevii care deranjează ora pot fi trimiși în altă sală sub supravegherea altui profesor. Noul regulament din școli și noul Statut al Elevului, puse în dezbatere de Ministerul Educației

Noul regulament de organizare și funcționare a școlilor și noul Statut al Elevului, puse în ...