Acasă » REGIONAL » Moldova » Florin Cîţu, înconjurat de 30 de lideri de filiale, iar Orban singur pe rândul de scaune

Florin Cîţu, înconjurat de 30 de lideri de filiale, iar Orban singur pe rândul de scaune

Premierul Florin Cîţu a dat duminică un puternic semnal în PNL, făcând o demonstraţie de forţă la conferinţa de alegeri a PNL Cluj, unde a chemat pe scenă peste 30 de lideri de filiale. În sală era şi contracandidatul său la şefia PNL, Ludovic Orban, care a rămas singur pe rândul de scaune. “PNL este mult, mult, mult mai mare decât cei care au fost prezenţi pe scenă”, a spus apoi actualul preşedinte al PNL.

Trei săptămâni, Ludovic Orban şi Florin Cîţu s-au luptat pentru a obţine sprijinul filialelor PNL din sudul şi centrul ţării la congresul din septembrie. În acest week-end, au fost în turneu electoral în Transilvania, unde au fost alegeri în filialele partidului, organizaţii puternice care vor înclina balanţa în bătălia pentru conducerea PNL.

Duminică, la conferinţa de alegeri a PNL Cluj, eveniment care a avut loc la Casa de Cultură a Studenţilor, Florin Cîţu a făcut o demonstraţie de forţă şi a adunat lângă el pe scenă peste 30 de preşedinţi de filiale din toată ţara. În tot acest timp, Ludovic Orban a rămas singur pe primul rând de scaune din sală.

Citiţi materialul integral pe hotnews.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Reguli de respectat pentru vânzări online fără riscuri

Există o serie de reguli de siguranță care pot fi adoptate pentru a evita fraudele ...