Acasă » REGIONAL » Moldova » Focare de Covid-19 în Iaşi în mai multe centre rezidenţiale. 39 de copii, depistaţi pozitiv
nomad

Focare de Covid-19 în Iaşi în mai multe centre rezidenţiale. 39 de copii, depistaţi pozitiv

Focarele la centrele rezidențiale din județ se extind. 39 de copii din două centre rezidențiale din județul Iași au fost depistați pozitiv în urma testării. Este vorba despre cazuri depistate la centrul rezidențial “Sfântul Nicolae” din Pașcani și cele trei module familiale de la Verșeni.

“În urma procedurii de testare a salariaților și beneficiarilor la început la Pașcani și apoi în alte două centre de plasament au fost depistați pozitiv 21 de beneficiari din centrul rezidential Sfântul Nicolae din Pașcani și alți 18 de la cele trei module familiale din Verșeni. Împreună cu DSP evaluam situația și luăm cele mai bune măsuri pentru copiii care, la fel ca și angajații depistați, toți sunt asimptomatici”, a declarat Ioan Florin, directorul Direcției Generale de Asistenta Sociala și Protecția Copilului Iași.

Inițial, un număr de 18 angajați de la trei centre de plasament din județul Iași au fost depistați pozitiv la testul PCR pentru infecția cu noul corinavirus. Angajații sunt de la Centrul Rezidential Sfântul Nicolae Pașcani, de la Centrul Rezidential Verseni și Centrul Rezidential Mircesti. Testările continuă.
citeste articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro.

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Trafic îngreunat pe strada Moldovei din Pașcani, din cauza lucrărilor de asfaltare

Conducerea Primăriei Pașcani atenționează șoferii și participanți la trafic. Din cauza unor lucrări de asfaltare ...