Acasă » REGIONAL » Moldova » FOTO | Se dă în folosință dispensarul modern din comuna Mogoșești Siret
nomad

FOTO | Se dă în folosință dispensarul modern din comuna Mogoșești Siret

În perioada imediat următoare, conducerea Primăriei Mogoșești-Siret va da în folosință un obiectiv important pentru comunitate. Este vorba despre dispensarul din satul Muncelul de Sus. Primarul comunei, Damian Butnariu a precizat faptul că proiectul este finalizat urmând ca cel mai probabil într-o săptămână de zile să fie dat în folosință. Edilul șef a explicat faptul că obiectivul a primit finanțare prin programul guvernamental PNDL II, fiind vorba despre o sumă de 421.000 lei – contribuție de la Stat și circa 100 000 lei fonduri de la bugetul local al comunei.

„A ieșit ceva frumos cu absolut tot ce trebuie unui dispensar. Mai sunt de făcut mici retușuri după care îl vom da în folosință. Din bani de la Primărie am reușit să amenajăm curtea dispensarului, gardul și partea de șanț. Mă bucură faptul că am reușit să ducem la bun sfârșit și acest obiectiv important pentru comună”, a preciat primarul comunei Mogoșești Siret, Damian Butnariu.

Dispensarul dispune de sală de așteptare pacienți, cabinete medicale, grupuri sanitare pacienți și personal, sală de tratament, etc.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Un comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Bărbat dispărut de la domiciliu, găsit în Constanța

În urma activităţilor investigative şi de căutare efectuate cu celeritate de poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi, ...