Acasă » REGIONAL » Moldova » FOTO | Trotuare pietonale folosite pe post de căi de acces rutiere din cauza TIR-urilor cu marfă
thomplast

FOTO | Trotuare pietonale folosite pe post de căi de acces rutiere din cauza TIR-urilor cu marfă

Nici la ora actuală nu s-a găsit o soluție pentru o problemă majoră care a fost des discutată de către cei de la Primărie. Șoferii TIR-urilor cu marfă ce aprovizionează magazinele de printre blocuri pătrund pe străzile înguste blocând total traficul din zonă. Mai mult, pentru a parca mastodonul cât mai aproape de punctul de aprovizionare încalecă trotuarele recent modernizate pentru viraje. După cum se vede și în pozele pe care le-am primit din partea unui cititor, ieri după-amiază, pe strada Izvoarelor, traficul a fost blocat în totalitate din cauza unui TIR cu marfă.

Această problemă în zonă persistă de câțiva ani de zile și a fost prezentată și în ședințele de Consiliu Local chiar de către unii aleși. Soluția identificată la vremea respectivă a fost aceea de a interzice mașinile de tonaj în zonă prin amplasarea unor indicatoare. Mai mult, s-au purtat discuții și cu cei de la Poliția Locală pentru a-i amenda pe șoferi. Însă, totul a rămas doar la stadiul de discuții.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pășcănean depistat băut la volanul unei mașini

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au depistat, pe raza municipiului Iași, ...